Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility X. Nemzetközi Tanácsadói Konferencia | Budapesti Metropolitan Egyetem

X. Nemzetközi Tanácsadói Konferencia

  • Kezdődik
    2021. 12. 09. 09:00
  • Vége
    2021. 12. 09. 17:15
  • Helyszín
    Az eseményt online tartjuk meg

Megújulás és növekedés a Covid árnyékában

Több mint másfél éve él a viágunk az Koronavírus (Covid-19) járvány árnyékában. Átalakult az egész életünk. A járvány befolyásolta nemcsak egészségünket, de társadalmi-gazdasági életünk igen sok területét is.  

A tanácsadási iparágat már eddig számos módon és jelentősen befolyásolta a globális világjárvány. Összességében elmondható, hogy a jelenlegi válság változó hatást gyakorolt a tanácsadó iparág szereplőire. Az ügyfélszektorokhoz hasonlóan egyaránt voltak nyertesei és vesztesei is az aktuális helyzetnek. Ugyanakkor összességében inkább mérsékeltnek nevezhető a pandémia hatása, úgy a globális, mint belföldi viszonylatban ezen a területen. 

Húsz éve két évenként rendezi meg a Budapesti Kereskedelmi Kamara XX-as osztálya az Országos Tanácsadói Konferenciákat. Ez az esemény az utóbbi években külföldi előadók közreműködésével nemzetközi fórummá vált. BKIK XX-as osztálya mindig törekedett arra, hogy a tanácsadó szakmában működő szakmai szövetségekkel (IVSZ, MÉT, OHE, SZMT, VOE, VTMSZ) és egyetemekkel (DE, MATE, METU, PTE, SJE)  karöltve rendezze meg ezt a konferenciát. Ez az idei rendezvény esetében sem történt másként. 

A mostani tizedik konferenciánk alkalmából folytatni kívánjuk az elmúlt húsz év során eddig lezajlott országos és nemzetközi tanácskozásaink gyakorlatát. Az idén is a tanácsadás minden területére és a menedzsment különböző szakterületére kiterjedő témákat szerepeltetünk a programunkban. 

A Budapesti Metropolitan Egyetem társzervezésében megrendezendő konferencián a két plenáris (délelőtti és délutáni), valamint hat szakmai és két PhD szekcióban összesen negyvenkilenc előadás hangzik el. A magyarországi előadók mellett hat külföldi előadója is lesz a konferenciánknak. 

Főszervezők: Dr. Poór Józsed Dsc., BKIK XX-as osztály elnöke, egyetemi tanár és Dr. Kiss Ferenc, Budapesti Metropolitan Egyetem rektorhelyettes 

 

További információk a konferencia honlapján találhatóak: https://ntk.metropolitan.hu/program/