Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Oktatás tudásbázis - javasolt óvintézkedések | Budapesti Metropolitan Egyetem

Javasolt óvintézkedések

Egyetemünk kiemelt figyelmet fordít mindannyiunk egészségének megőrzésére. 

Amit Tőled kérünk saját és közösségünk védelme érdekében:

  • Csak egészséges, tünetmentes állapotban látogasd campusainkat!
  • Fordíts kiemelt figyelmet az alapos kézmosásra és fertőtlenítésre! Az épületek bejáratainál és több pontján is biztosítunk kézfertőtlenítési lehetőséget, mosdóinkban fertőtlenítő szappant találsz.
  • Köhögéskor, tüsszentéskor takard el az orrodat és a szádat, lehetőleg papírzsebkendővel, amit ezután dobj a legközelebbi kukába! 
  • Ne fogj kezet, ne adj puszit vagy ölelést, ha találkozol valakivel! 

A 2021/22-es tanév őszi félévére vonatkozó információk:

A jelenlegi szabályozások alapján nem szükséges maszkot viselni az Egyetem területén, továbbá védettségi igazolvány nem feltétele az óralátogatásnak.

Amennyiben ezen szabályozások változnak, értesítjük hallgatóinkat Neptun rendszeren keresztül.


HA FELMERÜL A KORONAVÍRUS ÉRINTETTSÉG GYANÚJA / TÜNETEKET ÉSZLELSZ MAGADON

Amennyiben COVID19 tüneteket észlelsz magadon kérjük, haladéktalanul hívd fel háziorvosod, és kövesd az utasításait. Ha a háziorvos koronavírus gyanú miatt karantént vagy igazolt távollétet javasol kérjük, órai hiányzásod jelezd telefonon vagy írásban a Hallgatói Információs Központnál: https://www.metropolitan.hu/ugyintezek


Igazolt COVID19 fertőzés esetén telefonon, vagy emailben is jelezheted távolmaradásod a help@metropolitan.hu email címen.


További információk: https://koronavirus.gov.hu/


Vigyázz magadra, vigyázzunk egymásra!