Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU Teória 3. - Könyvbemutató és koncert | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU Teória 3. - Könyvbemutató és koncert

  • Kezdődik
    2022. 03. 29. 17:00
  • Vége
    2022. 03. 29. 20:00
  • Helyszín
    Turbina, 1082 Budapest, Vajdahunyad u. 4.

Ismerd meg a divat és a design jövőjének legfontosabb kihívásait a METU TEÓRIA 3. eseményén! 

Művészet- és Designelméleti Intézet szakmai programja a METU Meetup sorozatának legújabb része, amelyen neves szakemberek, művészek, alkotók bevonásával járunk körül aktuális témákat. 

Az esemény METU Teória 3. kötetét, Keszeg Anna divatkutató ‘Divat-újratervezés. A kortárs divat médiaműködései’ című könyvét bemutató beszélgetéssel, állóképpel és koncerttel várja a divat és design világa iránt érdeklődőket. Könyvbemutató kerekasztal beszélgetés 

Milyen szerepet tölt be a divat a mai világban? Miért van szükség újratervezésre? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ és beszélgetünk Keszeg Anna könyve apropóján.  


Állókép 

Divat és Textil Tanszék állóképpel jelenik meg az eseményen. A Metu Teória 3. kötetének kortárs divat tematikájához illeszkedve, egyedi atmoszférában, különleges divatprezentáció keretében mutatjuk be a METU divat képzésében résztvevő hallgatók munkáit a Turbina Kulturális Központban. 


Koncert 

Fellép Lovasi András, Kossuth-díjas előadóművész. Szó lesz a legújabb albumát kísérő, HALMAHÉRA című kötetről is, amelynek grafikai munkáit Korolovszky Anna végezte, aki szintén a METU Művészeti és Kreatívipari Karának oktatója. 

 

részletes program és regisztráció ide kattintva érthető el. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!