Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility METU a Rakparton x Valyo | Budapesti Metropolitan Egyetem

METU a Rakparton x Valyo

  • Kezdődik
    2023. 09. 09. 16:00
  • Vége
    2023. 09. 09. 22:00
  • Helyszín
    Valyó Közösségi Viadukt

Rakpart, zene, művészet


A Budapesti Metropolitan Egyetem szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a METU Művészeti Kar hallgatóinak összművészeti évnyitó kiállítására. A nem mindennapi tárlatnak nem mindennapi Jane Haining rakpart eddig zárt - mostanra nyitott - kapuk mögötti, villamos sín alatti gyönyörű "felszíni alagsora" ad otthont. A megnyitót követő koccintás utáni alkotói workshop mellett a jó ízlésű zene is garantált. Ünnepeljetek, alkossatok Velünk!


Helyszín

A pesti alsó rakparton van a Valyo Közösségi Viadukt, a Vigadó tér magasságában. A 2-es villamos alatti lezárt ipari jellegű terület, amit a Valyo most nyárra újra köztérré alakított.

Programok

16:00- GYÜLEKEZÉS - Mindenkit szeretettel várunk a Viaduktnál!
Kint, vagy bent, fent, vagy lent, mi ott leszünk!

17:00- KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ - A METU kiállítását egyetemünk rektora, Prof. Dr. Bachmann Bálint DLA nyitja meg. A kiállításon a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Művészeti és Művészettudományi Szekciójában bemutatott és díjazott METU-s hallgatók alkotásai lesznek láthatók.

17:30-19:30 WORKSHOP ÉS NETWORKING - A METU a rakparton x VALYO évnyitó partyján nem csak megnézheted, de bele is bújhatsz a Budapesti Metropolitan Egyetem Divat- és textiltervezés mesterszakos és Textiltervező alapszakos hallgatói által tervezett ruhákba. Az egyetem Fotográfia szakos hallgatóinak segítségével az élményt is megörökítjük számodra.

17:30-23:00 TANÁR ÚR b2b BENENE - A felsőpolcos zenét Pintér Márton, a METU oktatója (TANÁR ÚR x Benene) és Kalászi Benjamin grafikus, az Airplan studio társalapítója, valamint a PONTOON visszatérő rezidens DJ-je szolgáltatják.

Az esemény ingyenes és kulturális jellegéből fakadóan erősen ajánlott. Mindenkit szeretettel várunk!