Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Aktualitások | Budapesti Metropolitan Egyetem

Hírek

Kedves Hallgatók!

Az Infoparkban létrehozott „Könyvtár Pont” a „D” épület 2. emeletén érhető el.

Nyitvatartási idő: szerda 9-13 óráig.

Bővebben

Könyveket ide nem tudunk kihelyezni, a kölcsönzést úgy oldjuk meg, hogy a lib@metropolitan.hu címre leadott könyvigényeket névre szólóan átküldjük a Könyvtár Pont irodába. A kölcsönzéshez előre kérünk listát, amelyet önállóan, a katalógusunkból lehet összeállítani. Ehhez itt elérhető a segédlet

A hétfő déli 12 óráig leadott igényeket szerdától lehet átvenni.

A könyvek személyes leadása a Könyvtár Ponton nyitvatartási időben lehetséges, de a folyosón elhelyezett könyvbedobó ládába bármikor bedobható. Ügyelni kell a lejárati időre, mert a ládából a könyveket csak hétfőn és szerdán vesszük ki, a visszavétel számítógépben ekkor történik meg. A visszavételről igazolást küldünk a Neptunban is szereplő, illetve a beiratkozáskor megadott e-mail címre. A könyvek visszavétele ezen a linken ellenőrizhető. Ezen kívül az Infóparkban kölcsönzött könyveket bármelyik könyvtárunkban le lehet adni, nyitvatartási időben.

A Könyvtár Pontot nem csak könyvkölcsönzés céljából lehet felkeresni, kutatással, könyvtárhasználattal kapcsolatban bármilyen kérdésre válaszolunk.

Javasoljuk, hogy aki teheti, továbbra is használja a Rózsa utcai Könyvtárat, ahol teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani!