Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Aktualitások | Budapesti Metropolitan Egyetem

Hírek

Kedves Hallgatóink!

Az Infoparkba költözött művész szakok hallgatói és oktatói részére a „D” épület 2. emeletén szeptember 5-től „Könyvtár Pontot” hoztunk létre. 

Nyitvatartási idő: hétfőn 13-17 óráig, szerdán 9-13 óráig.

Bővebben

Könyveket ide nem tudunk kihelyezni, a kölcsönzést úgy oldjuk meg, hogy a lib@metropolitan.hu címre leadott könyvigényeket névre szólóan átküldjük a Könyvtár Pont irodába. A kölcsönzéshez előre kérünk listát, amelyet önállóan, a katalógusunkból lehet összeállítani. Ehhez itt elérhető a segédlet

A csütörtök 15 óráig leadott igényeket következő hétfőn lehet átvenni, a hétfő déli 12 óráig leadott igényeket pedig szerdán.

A könyvek személyes leadása a Könyvtár Ponton nyitvatartási időben lehetséges, de a folyosón elhelyezett könyvbedobó ládába bármikor bedobható. Ügyelni kella lejárati időre, mert a ládából a könyveket csak hétfőn és szerdán vesszük ki, a visszavétel számítógépben ekkor történik meg. A visszavételről igazolást küldünk a Neptunban is szereplő, illetve a beiratkozáskor megadott e-mail címre. A könyvek visszavétele ezen a linken ellenőrizhető. Ezen kívül az Infóparkban kölcsönzött könyveket bármelyik könyvtárunkban le lehet adni, nyitvatartási időben.

A Könyvtár Pontot nem csak könyvkölcsönzés céljából lehet felkeresni, kutatással, könyvtárhasználattal kapcsolatban bármilyen kérdésre válaszolunk.

A Könyvtár Pont üzemelése miatt a Rózsa utcai Művész Könyvtár nyitvatartási ideje szeptember 5-től megváltozik, hétfőn délután és szerdán délelőtt nem tart nyitva!

Új nyitvatartási idő: 

  • Hétfő: 9:00-13:00
  • Kedd: 9:00-16:30
  • Szerda 13:00-16:30
  • Csütörtök: 9:00-16:30
  • Péntek: 12:00-18:00
  • Szombat: 09:00-15:00

Javasoljuk, hogy aki teheti, továbbra is használja a Rózsa utcai Könyvtárat, ahol teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani!

taglle vége