Turizmus Intézet
Az intézetről
Szakmai partnereink
Gyakorlati lehetőségek
Kapcsolódó képzéseink
Tantárgy tematikák
Magyar nyelvű tárgyak tematikái
Vendéglátó üzemeltetés és menedzsment BN-VEUZME-06-KG
Vendéglátó és gasztronómiai ismeretek BN-VEGAIS-03-EA
Vendéglátó és gasztronómiai ismeretek BL-VEGAIS-03-EA
Utazási irodai gazdálkodás és menedzsment BN-UTTIGAM-06-KG
Utazási irodai gazdálkodás és menedzsment BL-UTIGAM-06-KG
Turizmusföldrajz BN-TURFLD-03-EA
Turizmusföldrajz BL-TURFLD-03-EA
Turizmus és szabadidő I. BN-TURSZ1-03-EA
Turizmus és szabadidő I. BL-TURSZ1-03-EA
Turizmus és közlekedés BN-TURKOZ-04-EA
Turizmus és közlekedés BL-TURKOZ-04-EA
Turisztikai termékek BN-TURTER-05-KG
Szállodai Front Office működés BN-SZFROM-06-KG
Sportrendezvény menedzsment BN-SPRMEN-03-EA
Sportrendezvény menedzsment BL-SPRMEN-03-EA
Revenue menedzsment BN-REVMEN-03-GY
Örökség és turizmus BN-OROTUR-03-EA
Nemzetek kultúrája (viselkedés és protokoll) BN-NEMKU-03-GY
Nemzetek kultúrája (viselkedés és protokoll) BL-NEMKU-03-GY
MICE menedzsment BN-MICEMN-06-KG
MICE menedzsment BL-MICMEN-06-KG
Lassú turizmus BN-LASTUR-04-GY
Kulturális turizmus menedzsment BN-KULTUM-03-EA
Kulturális és céges rendezvények szervezése BN-KCRESZ-06-KG
Kulturális és céges rendezvények szervezése BL-KCRESZ-06-KG
Középfokú bor- és párlatismeret ML-KOBOPI-05-GY
Középfokú bor- és párlatismeret BN-KOBOPI-05-GY
Középfokú bor- és párlatismeret BL-KOBOPI-05-GY
Italismeret és italkészítési gyakorlat BN-ITAIKG-03-GY
Gasztronómiai trendek BN-GASZTR-03-EA
Gasztronómiai technológiai ismeretek BN-GANTEI-03-GY
F & B menedzsment a szállodaiparban BN-FBMESZ-03-EA
Cukrászat elmélete BN-CUKELM-04-EA
Bevezetés az egészségturizmusba BN-BEGTRK-06-KG
Bevezetés az egészségturizmusba BL-BEVEGT-06-KG
Bevezetés a desztináció és örökségmenedzsmentbe ML-BEVDEO-03-EA
Attrakciótervezés és látogatómenedzsment BN-ATTELM-03-EA
Attrakciótervezés és látogatómenedzsment BL-ATTELM-03-EA
A nemzetközi szállodaipar BN-NSZMIP-03-EA
Angol nyelvű tárgyak tematikái
Trends in Tourism Product Development MN-TETUPD-06-KG
Travel Agency Management BN-TAVGMA-06-KG
Tourism Legislation and Institutions MN-TOULIN-03-EA
Tourism Geography BN-TOUGEO-03-EA
The Products of Health Tourism BN-TPRHET-04-GY
The International Hotel Industry BN-INHIND-03-EA
Revenue Management BN-REVMAN-03-GY
Operation and HR Management in Health Tourism BN-OPHRHE-07-KG
Leisure and Tourism Studies I. BN-LETRS1-03-EA
Intermediate Level Wine and Spirit Studies BN-INWINS-05-GY
Hotel Front Office Operations BN-HOTFRO-06-KG
Heritage Management MN-HERMAN-03-GY
Health Destination Development and Management BN-HEDDEM-04-EA
Food and Beverage Management in the Hospitality Industry BN-FBMAHI-04-EA
Food and Beverage Management in the Hospitality Industry BN-FBMAHI-03-EA
Cultural, Creative and Heritage Tourism MN-CUCRHT-03-EA
Creative Experience Design MN-CREXDE-03-GY
Creative City Development MN-CRECYD-03-EA
Catering and Gastronomy Studies BN-CATSTU-03-EA
Attractions Management and Experience Design BN-AMEXDE-03-EA