Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Honlapfejlesztés | Budapesti Metropolitan Egyetem

Honlapfejlesztés

A METU honlapjának fejlesztése rendkívül fontos az intézmény számára: A teljes honlap megújítása elsődlegesen azt a célt szolgálja, hogy az Egyetem hitelesen és informatívan tudja bemutatni magát, az oktatási és kutatási tevékenységeit, valamint az egyetemi életet, s mint ilyen, a márkaépítés kiemelten fontos eleme. Az új honlap megfelelően és hatékonyan kommunikálhat az érdeklődőkkel, az új diákokkal és a potenciális partnerekkel is. 

Az új honlap lehetővé teszi az Egyetem számára, hogy hatékonyabban kommunikáljon a hallgatókkal, a tanárokkal, a kutatókkal, az egyetemi partnerekkel és az érdeklődőkkel, ami fontos a sikeres és eredményes oktatási és kutatási tevékenységhez is. 

Az új honlap segítségével az Egyetem könnyen elérhetővé válik a diákok és az oktatók számára, lehetővé téve a hatékonyabb és kényelmesebb kommunikációt, az online regisztrációt és tanulási lehetőségeket, valamint a tudományos kutatások eredményeinek közvetlen megosztását a szélesebb közönséggel. Az Egyetem által kínált lehetőségek és az elért eredmények bemutatása az új honlapon hozzájárul a METU nemzetközi sikeréhez és hírnevéhez is.