Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility A (nem)fogyasztás eufóriája - művészhallgatók hulladékfeldolgozása | Budapesti Metropolitan Egyetem

A (nem)fogyasztás eufóriája - művészhallgatók hulladékfeldolgozása

  • Kezdődik
    2023. 06. 02. 15:00
  • Vége
    2023. 06. 02. 19:00
  • Helyszín
    Hadik kávézó 1111 Budapest, Bartók Béla út 36.

A (nem)fogyasztás eufóriája - művészhallgatók hulladékfeldolgozása 

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Ökológia és Művészet csoportjának fotókiállítása és azt kísérő beszélgetése 

Örömünkre szolgál, hogy az idén is megrendezésre kerülő, 2023-as Eleven Tavasz fesztiválon a Budapesti Metropolitan Egyetem is izgalmas programmal várja az ökotudatos és a művészetek iránt érdeklődő látogatókat. 

Az Eleven Tavasz június 2-3. között rázza fel a Bartók Béla Boulevard-t a nyárváró fesztiválja során. Középpontban a közösség teremtő ereje áll, mely során színes, szórakoztató vagy éppen hasznos programokkal várnak minden kedves érdeklődőt a Gellért és a Gárdonyi téren, valamint a Feneketlen-tónál 

A METU Ökológia és Művészet csoportja által szervezett program fő témája a hulladékmentes életmód integrálása a mindennapokba, a művészet eszközeivel. Fontos szempont az aktív közösségi szerepvállalás, és a motiváció egy közös cél elérésére. A hallgatók a témát körüljáró beszélgetést és fotókiállítást szerveztek, melyben választ kaphatunk többek között olyan kérdésekre is, hogy mit is lehet kezdeni a különféle ipari hulladékokkal, mire használja a METU az alkotófolyamatok során összegyűlt hulladékot, és hogyan tehetünk közösen az ember és természet egyensúlyáért, emellett egy tisztább bolygóért.  

Programok:

15.00 – kiállítás megnyitása

17.00 – előadás és beszélgetés angol és magyar nyelven a Fuzzy Earth csapatával

A résztvevő 26 fős alkotói csapat a METU animáció, építészet, designkultúra, fotó és textil BA-s hallgatóiból tevődik össze.  

Téged is érdekel a fenntarthatóság témaköre az alkotói világban? Érdemes mindenképp ellátogatnod az eseményre, hiszen általa jobban bekukkanthatsz a METU színfalai mögé. 

Ha viszont már most szeretnél többet megtudni rólunk, akkor ismerkedj meg művészeti képzéseinkkel