Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility ANIMASCOPE 7 - METU animáció szakok vetítése | Budapesti Metropolitan Egyetem

ANIMASCOPE 7 - METU animáció szakok vetítése

  • Kezdődik
    2022. 01. 25. 18:00
  • Vége
    2022. 01. 25. 19:30
  • Helyszín
    Uránia Nemzeti Filmszínház, 1088 Budapest, Rákóczi út 21.

2022. január 25-én ismét jelentkezik az Animascope, a hetedik kiadással. 

A 2014-ben indult, évente megrendezett programsorozat a METU animáció szakjainak mustrája, amely rövid kényszerszünet után ismét megnyitja kapuit az animációt kedvelő közönség előtt. Az Animascope 7 színes vetítésekkel és informatív szakmai beszélgetéseket tartalmazó programmal várja az érdeklődőket az Uránia Nemzeti Filmszínházban január 25-én, kedden 18 órától. 

A filmek szerzői a METU Animáció BA és Animáció MA szakán 2020-ban és 2021-ben diplomázott alap- és mesterszakos hallgatók. A fiataloknak és felnőtteknek szóló válogatás a megszokott, széles műfaji skálával érkezik, a nézők elé tárva mindazokat a gondolatokat, töprengéseket, érzelmi állapotokat, életérzéseket, amelyek az elmúlt két évben foglalkoztatták az alkotókat.   

A vetítés kétnyelvű, a rövidfilmek magyar és angol felirattal tekinthetőek meg. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Tekintsd meg a teljes vetítése listát és regisztrálj az alábbi linken: https://metuscope.metropolitan.hu/