Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility A BELSŐÉPÍTÉSZET MESTEREI – MESTERKÉPEK - Csizmadi Péter építész előadása | Budapesti Metropolitan Egyetem

A BELSŐÉPÍTÉSZET MESTEREI – MESTERKÉPEK - Csizmadi Péter építész előadása

  • Kezdődik
    2020. 03. 12. 09:30
  • Vége
    2020. 03. 12. 10:50
  • Helyszín
    Budapesti Metropolitan Egyetem Rózsa utcai campus, B épület 313.

Nyilvános Belső/Építészeti előadás sorozat a METU-n!


Eseménysorozatunk március 12-ei előadása ELMARAD!‼️

Dr. Bachmann Bálint, a Budapesti Metropolitan Egyetem rektora a mai napon kihirdetett veszélyhelyzet miatt, március 12-re (csütörtökre) oktatási szünetet rendelt el egyetemünkön. További hírekkel hamarosan jelentkezünk.A Belsőépítészet mesterei /Mesterképek tíz egymást követő, csütörtök délelőttönként megrendezett nyilvános előadás-sorozat. Célja az építészet és belsőépítészet viszonyának vizsgálata különböző nézőpontokon keresztül.


4. előadás:

CSIZMADI PÉTER: EGY ÉPÜLET SZÜLETÉSE - A V-HÁZ BEMUTATÁSA


"Az előadással elsősorban két dolgot szeretnék bemutatni: az egyik, hogy a települési szövetbe kis léptékű beavatkozásokkal is lehet maradandót létrehozni és értéket teremteni. A kicsi szép! A másik, hogy milyen gondolati utak bejárásával születik meg egy új épület, hogy lesz az elvont koncepcióból beton és üveg, hogyan születik egy épület."

Csizmadi Péter DLA Junior Príma-díjas építész, a Petőcz-Tóth Anikóval közösen alapított Reload Építészstúdió vezető tervezője. Munkáikat több ízben az Év Irodája elismerésben részesítették, V-ház épületükEUMIESAWARD 17 nemzetközi díjas jelölt. Épületeiket rendszeresen publikálja az Octogon Magazin és a hazai, valamint nemzetközi online média. Városi, lakóépületi és belső téri léptékben is alkotnak. A tervezés mellett a METU Építészet és Design Tanszék vezetője, és az YBL oktatója.


 Fotó: © Bujnovszky Tamás


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!TOVÁBBI ELŐADÁSAINK:
Március 19.: Bachmann Bálint
Március 26.: Zoboki Gábor
Április 2.: Fülöp Krisztina
Április 9.: Kéry Balázs
Április 16.: Kőnig Tamás
Április 23.: Molnár Bea


Belsőépítészeti alapképzésünkről, azaz Környezetkultúra alapszakunkról ITT, Belsőépítész tervező művész mesterképzésünkről bővebben ITT olvashatsz!

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvételt készítünk a METU képzéseinek népszerűsítése érdekében. A felvételeket a METU honlapján, Facebook csatornáin, nyomtatott kiadványaiban tehetjük közzé 2022 év végéig.
Adatkezelés részletei