Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Scaled agility MEeTUp | Budapesti Metropolitan Egyetem

Scaled agility MEeTUp

  • Kezdődik
    2020. 02. 26. 18:00
  • Vége
    2020. 02. 26. 20:00
  • Helyszín
    METU, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.

Azok a szervezetek, akik a változáshoz való gyorsabb alkalmazkodás reményében belevágnak az agilis transzformációba, leggyakrabban csapat szinten a SCRUM keretrendszer alkalmazásával indítanak.

Mi van akkor, ha már nem csak egy csapatnak, hanem egy egész szervezetnek a munkáját kell megszervezni? Nem magától értetődő a választás, hogy melyik skálázási megközelítést alkalmazzuk.

REGISZTRÁLOK!


A komplex innovációs kihívások gyors kezelésére kidolgozott SCRUM keretrendszerből kiindulva többféle, nagyvállalatok számára is alkalmazható megoldás született. Napjainkban Magyarországon a legtrendibb a befogadó és támogató szervezeti kultúrára épülő Spotify EC, ezt adaptálta hazánkban például a Magyar Telekom. Világszinten legelterjedtebb a SAFe (Scaled Agile Framework), illetve a Scrum@Scale, de a LeSS (Large-Scale Scrum) keretrendszert is széles körben alkalmazzák.

Előadóink saját szervezetükből hoznak tapasztalatokat, így első kézből szerzett információkkal gazdagodhatsz a témában a meetupon.


PROGRAM:
17:30 - 18:00  Regisztráció
18:30- 19:30 Kerekasztal beszélgetés
moderátor: Csaba Zoltán
résztvevők: Andó Gergely, Gubucz Eszter, Földesi Árpád, Lóki András, Murvai József, Nagy Andrea
19:30- 20:00 Kérdések és válaszok


KIKNEK AJÁNLJUK?

  • Azoknak, akik most gondolkodnak azon, hogy hogyan kezdjenek bele az agilitás skálázásába
  • Azoknak, akik nem szeretnék, hogy egy tanácsadó mondja meg nekik, hogy csak a Spotify modell lesz a nyerő a szervezete számára


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A regisztrációhoz kattints ide.

Facebook esemény


/Az eseményen fényképek készülnek./