Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Digitális? Agilis? Transzformáció? MEeTUp | Budapesti Metropolitan Egyetem

Digitális? Agilis? Transzformáció? MEeTUp

  • Kezdődik
    2019. 05. 02. 18:00
  • Vége
    2019. 05. 02. 20:00
  • Helyszín
    METU, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9. F203-as terem

Dübörögnek a nagyvállalati digitális transzformációs programok. Az agilitás külön iparággá nőtte ki magát. Már vannak az agilitásra specializálódott startup vállalkozások. De vajon kinek és hol termel ma valódi üzleti értéket az agilitás?

A METU Xpert és a Metropolitan Egyetem Agilis Projekt Menedzsment Kutató Központ közös szervezésű MEeTUpján például arra keressük a választ, hogy érdemes-e ma vállalati transzformációs programokhoz kapcsolódnunk? Miben más az agilis munkakörnyezet, mint a megszokott nagyvállalati hierarchiák? Milyen kockázatot jelent, milyen lehetőségeket ad egy fiatal pályakezdő számára, illetve lehet-e karrierút az agilitás?

Meghívottjaink:
Tapasztalt meghívottjaink szándékosan egymástól eltérő nézőponttal és háttérrel rendelkeznek. Egy mégis közös bennük: napi tevékenységük többségét közvetlen digitális transzformációs-agilis üzleteket építésével töltik.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációhoz kattints IDE.

Program:
17:30-18:00 regisztráció
18:00-19:00 kerekasztal beszélgetés a meghívott előadókkal

  • Szmola Roland E.ON, agilis transzformációs vezető
  • Mizsei Szabolcs KÜRT Akadémia, digitális és agilis transzformációs szakértő
  • Facskó János BlackBelt Technologies üzletágvezető

Moderátor: Csaba Zoltán, a Budapesti Metropolitan Egyetem stratégiai igazgatója, agile coach
19:00-20:00 kérdések és válaszok, networking

Kinek ajánljuk?
1 órás rendezvényünk hasznos egyetemi hallgatóknak, friss pályakezdőknek, digitális termékfejlesztőknek és olyan tanácsadóknak, akik agilis nagyvállalati projekteken szeretnének dolgozni, vagy már ott is dolgoznak.

Facebook esemény