Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility TEDx BudapestMetropolitanUniversity | Budapesti Metropolitan Egyetem

TEDx BudapestMetropolitanUniversity

  • Kezdődik
    2018. 10. 25. 16:30
  • Vége
    2018. 10. 25. 21:00
  • Helyszín
    Uránia Nemzeti Filmszínház, 1088 Budapest, Rákóczi út 21.

Nézz körbe! Képzeld el, hogy mit látnál, ha a színek hiányoznának a téged körbevevő világból! Sokan lehangolónak találnának egy fekete-fehér életet - de vannak, akiket pont a színek harsány tobzódása ejt zavarba. Te hogy vagy ezzel?

Szeretnénk alaposan körüljárni ezt a témát, mert hiszünk abban, hogy a sokszínűség az egyéni-társadalmi fejlődés és az innováció motorja, és hogy ez az a közeg, ami nélkülözhetetlen a jó teljesítményhez és a kritikai gondolkodás kialakulásához. De látjuk azt is, hogy a túl sok lehetőség nyomasztólag is hathat, szorongáskeltő is lehet - a túl nagy különbségek pedig ellenséges reakciókat is szülhetnek.

Vajon hogy látja mindezt a legprofibb hazai borszakértő, a naponta többszázezres olvasottságú újságíró, az alternatív bankvezető, az ismert pszichológus, a Himalájában minden évben saját kezével segítő építész, a tíz nyelven beszélő és gondolkodó világpolgár, a kisebbségi internethasználatot kutató szociológus, a neves generáció-szakértő, a 14 éves marketingszakember, a szociális szépségszalon-vezető vagy a vizuális művészet két híres hazai szerelmese? Vizsgáljuk meg együtt ezt a kérdést sok-sok személyes történeten keresztül!

További információ és részletes program: http://tedx.metropolitan.hu/