Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Újra Editor's Cut Filmklub - Duett, Eroica, Kilenc vágás | Budapesti Metropolitan Egyetem

Újra Editor's Cut Filmklub - Duett, Eroica, Kilenc vágás

  • Kezdődik
    2017. 09. 26. 19:00
  • Vége
    2017. 09. 26. 22:00
  • Helyszín
    Metropolitan Film&Media, 1077 Budapest, Rottenbiller utca 17-19. M404-es terem.

Az őszi szemeszter filmklubja - A METU mozgóképes szakjainak nyilvánosan látogatható eseménysorozata

MEGHÍVOTT VENDÉG: Politzer Péter
FILM CÍME: A vetítést a Duett és az Eroica című kisfilmekkel kezdjük, ezeket követi a Kilenc vágás című film.

Politzer Péter közel 20 éve foglalkozik játék-, dokumentum- és reklámfilmek vágásával. Kétszer volt Arany Olló-díjas vágó a Magyar Filmszemlén. Dolgozott többek között Hajdu Szabolccsal, Alföldi Róberttel, Madarász Istivel és Árpa Atillával is. 2003 óta mesél saját történeteket, első egész estés játékfilmje, a Férfikor ősszel kerül a mozikba.




Kilenc vágás (2011)
Szarvady János apja, nagyapja, dédapja, ükapja, sőt lánya, unokája is fodrászok. Ma már csak szombatonként dolgozik, ha régi ismerősei erre megkérik. Szarvady János nem az a szószátyár típus: nem erőszakoskodik történeteivel, nem kérdezősködik feleslegesen. Szarvady János szerény és kedves ember. Szarvady Jánosnak van egy találmánya is, a vendég körül forgó fodrászszék. Szarvady János nem a modern frizurák mestere.



A programsorozat házigazdája Miklós Mari HSE Balázs Béla-díjas vágó, Mozgóképkultúra és médiaismeret, Televíziós műsorkészítő alapszakunk, valamint Mozgóképművész mesterszakunk oktatója.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Az eseményen készült képekért KATT IDE! Fotó: Wild Anna